sanitair-hoofd

Wij verbouwen uw badkamer in Delft, Monster, Den Haag tot aan Rotterdam

Comfort is erg belangrijk in uw badkamer. Werkt het sanitair niet meer naar behoren, laat de temperatuur te wensen over of wordt het vocht niet goed afgezogen? Schakel dan Scholtes in voor het verbouwen van uw badkamer. Onze installateurs en loodgieters zijn werkzaam in de regio Monster, Delft, Den Haag, ’s Gravenzande, Naaldwijk, Kwintsheul, De Lier en Rotterdam.

Advies op maat

Onze adviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u een stortdouche? Dan kijken we gelijk of uw huidige cv-ketel voldoet. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en voldoet uw nieuwe badkamer aan al uw wensen. Tevens maken we een geschikt ontwerp en ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Badkamerrenovatie van A tot Z

Van het vervangen van leidingen en het installeren van sanitair tot het plaatsen van een handdoekradiator en het aanleggen van een ventilatiesysteem: de gehele verbouwing is bij ons in vertrouwde handen. Onze installateurs leveren vakmanschap, werken netjes en zorgen ervoor dat u snel weer kunt genieten van een heerlijk bad of ontspannende douche.

Kortom, Scholtes is de aangewezen partij voor het compeet verbouwen van uw badkamer. Ook als u slechts uw toilet wilt laten aanpassen helpen we u graag. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan! Als loodgieter en installateur zijn we actief in Monster, Delft, Den Haag, ’s Gravenzande, Naaldwijk, Kwintsheul, De Lier, Rotterdam en omstreken.

Maak een afspraak



Top