alg-voorwaarden-hoofd

Algemene voorwaarden

Volop keuze en uit voorraad leverbaar

In de webshop van Scholtes vindt u duizenden installatieproducten. U kunt alles direct online bestellen: van wastafels tot zonnepanelen en van airconditioners tot centrale stofzuigsystemen, warmtepompen, baden, douches en allerlei onderdelen.

Bestel direct zonder registratie

Als u een product heeft gevonden in de webwinkel dan kunt u die via de groene knop ‘Bestel direct’ meteen bestellen. Er klapt een formulier uit waar u uw naam, afleveradres en telefoonnummer (om het moment van afleveren met u af te stemmen) invult. Ook een eventuele opmerking vult u hier in. 

Installatie gewenst

De prijzen in de webshop van Scholtes zijn exclusief installatie. Bent u geïnteresseerd in  professionele installatie van een product uit onze webshop? Wanneer u Ja aanvinkt bij 'Installatie gewenst' ontvangt u wel een e-mail van uw aanvraag, maar wordt het product niet direct besteld. We bellen u eerst om een scherpe installatieprijs te maken. 

Prijzen inclusief btw

Alle prijzen staan vermeld in euro's, inclusief 21% btw. De adviesprijs is de landelijk gangbare prijs die door Wasco is vastgesteld. Wasco is de professionele groothandel in verwarming, sanitair en onderdelen. U vindt onder ‘Onze prijs’ de scherpe prijs die u bij ons betaalt. 

Betalings mogelijkheden

Bestellingen in onze webshop worden in behandeling genomen zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. Het snelste betaalt u via Ideal.

Levering en verzendkosten

Standaard levering binnen 3 dagen. Vergeet niet uw telefoonnummer in te vullen zodat we het moment van levering met u kunnen afstemmen. U kunt uw producten direct van de groothandel geleverd krijgen, of u kunt het gratis af komen halen bij Scholtes in Monster.

Retour zenden

Retour zenden is binnen 8 dagen mogelijk als het product onbeschadigd is in de originele verpakking. Als er beschadigingen zijn ontstaan tijdens het vervoer dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangst te melden.

Wijzigingen in prijzen, uitvoeringen, technische specificaties, afbeeldingen of andere informatie op onze website zijn ten allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.


Top