tabafbeeldingen-fravon-uwcomfort-1100x475-1100x475

Scholtes Klimaattechniek is Comfortinstallateur

Wij nemen deel aan het installatieconcept “Uw comfortinstallateur”. Dit concept presenteert de installateur in Nederland als professionele partner voor veilige, duurzame en energiezuinige woonhuis- en utiliteitsinstallaties. De missie is om consumenten en zakelijke opdrachtgevers te informeren over het feit dat zij het gehele traject van advies, ontwerp, aankoop, installatie en onderhoud het beste kunnen onderbrengen bij één bedrijf.

Waarom kiezen voor een erkende comfortinstallateur?

  1. De comfortinstallateur ontwerpt en adviseert bij de aanleg, uitbreiding, vervanging en onderhoud van technische installaties in huis en bedrijfsruimte. Veiligheid, milieu en energiebesparing zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. Wij beoordelen ter plekke de situatie en stellen daarna een duidelijke offerte samen, met het beschikbare budget als uitgangspunt.
  2. De comfortinstallateur garandeert zorgeloos woon- en werkcomfort omdat gedurende de levensduur van een installatie de productaankoop, bijbehorend installatiewerk, onderhoud en reparatiewerkzaamheden bij één bedrijf wordt ondergebracht. Er is dus altijd één aanspreekpunt voor optimale voortgang en garantie.
  3. De comfortinstallateur beschikt over de juiste vakdiploma’s en hanteert de geldende normen en installatierichtlijnen om aan de eisen van het bouwbesluit te voldoen. Wij beschikken over goed opgeleide monteurs en de juiste (meet) gereedschappen. 
  4. Het assortiment van de comfortinstallateur bestaat uitsluitend uit gerenommeerde kwaliteitsmerken met een lange technische levensduur. De producten zijn op elkaar afgestemd om technische problemen en storingen te voorkomen. Onderdelen zijn nog jarenlang verkrijgbaar.
  5. Veel fabrikanten van producten hebben in hun garantievoorwaarden staan dat schriftelijk aangetoond moet worden dat hun producten door een erkende installateur of serviceorganisatie zijn geïnstalleerd en onderhouden.
  6. Steeds meer verzekeraars grijpen onvakkundige installatie en onderhoud van gas-, water en elektrotechnische installaties dankbaar aan om minder of niet te hoeven uit te keren.

InstalHome

Welkom bij onze advies- en verkoopbalie. Als u als professional of doe-het-zelver op zoek bent naar kwaliteitsmerken tegen zeer scherpe prijzen of behoefte heeft aan advies op maat, dan bent u bij onze verkoopbalie aan het juiste adres.

Wij leveren een zeer breed assortiment aan producten op het gebied van verwarming, sanitair, airconditioning en elektra. U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle installatiematerialen en onderdelen. Ons deskundig personeel staat voor u klaar! Bent u niet in de gelegenheid om naar onze verkoopbalie te komen, bel dan of vul het offerteaanvraagformulier in.

Wat we niet op voorraad hebben is meestal binnen een dag af te halen bij de balie of kan, indien gewenst, ook op locatie worden bezorgd.

De afhaalbalie is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 16.00 uur (telefoonnummer: 0174-213451).

Showrooms

Wilt u inspiratie en ideeën opdoen voor uw nieuwe badkamer of toiletruimte? Bezoek dan één van onze aangesloten showrooms en bespreek met een showroommedewerker uw wensen en plannen en laat een uitgebreide offerte samenstellen. Voor het maken van een afspraak met een showroom kunt u ons direct bellen of het afspraakformulier invullen en sturen. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact met ons op


Top