duurzaam-zonneboiler-slide

Zonneboiler installateur in Monster, Den Haag, Delft, Rijswijk e.o.

Voor een duurzame oplossing voor warmte en warm water kunt u bij Scholtes Klimaattechniek uitstekend terecht voor een zonneboiler. Een zonneboilersysteem werkt in combinatie met zonnecollectoren. Onze vakbekwame installateurs installeren zonnecollectoren en zonneboilers in de regio Monster, Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Delft en Naaldwijk.

De werking van een zonneboiler

Zonnecollectoren vangen zonlicht op op het dak van uw woning of kantoor. Via een warmtewisselaar wordt de warmte van de zon afgegeven aan water in de zonneboiler. Het warme water kan gebruikt worden voor de verwarming van uw huis of als tapwater. Omdat de boiler aangesloten wordt op uw cv-ketel om het water indien nodig na te verwarmen, weet u zeker dat u altijd over warm water kunt bechikken.

Zonneboiler installatie

Scholtes Klimaattechniek zorgt voor een vakkundige installatie van uw zonneboilersysteem. Wij kunnen de zonnecollectoren op uw dak bevestigen en sluiten de cv-ketel aan op het systeem. Kortom: zoekt u een duurzame oplossing voor warmte en warm water in huis? Dan is een zonneboiler een uitstekende keuze! Onze installateurs kunnen de zonneboiler en bijbehorende zonnecollectoren installeren in Monster, Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Delft en Naaldwijk.

Maak afspraakTop