duurzaam-zonnepanelen

Installatie zonnepanelen in Rijswijk, Monster, Delft, Den Haag e.o.

Met zonnepanelen kunt u flink besparen op uw energierekening en tegelijk het milieu sparen. Scholtes kan zonnepanelen voor u installeren in de omgeving van Monster, Rotterdam, Delft, Den Haag, Rijswijk, De Lier en Naaldwijk. Zonne-energie werkt precies hetzelfde als ‘gewone’ energie; u kunt al uw apparatuur dus op dezelfde manier gebruiken.

Zonne-energie opwekken

Zonnepanelen (of: PV-panelen) zetten zonlicht om in elektriciteit die u kunt gebruiken voor uw woning. De panelen wekken altijd stroom op, zelfs als het bewolkt is. Zonnestroom is zeer duurzaam, omdat er bij het opwekken van deze stroom geen CO2 vrijkomt. Vanwege de steeds hogere opbrengsten van de panelen kunt u uw investering snel terugverdienen.

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen kunnen op een schuin dak gemonteerd worden, maar ook op een plat dak. Voor een maximale opbrengst is het belangrijk dat de panelen optimaal geplaatst worden ten opzichte van de zon. De installateurs van Scholtes zijn zeer bedreven in het plaatsen van zonnepanelen. Ook kunnen wij u deskundig advies geven over het juiste systeem voor uw situatie en over de subsidiemogelijkheden en fiscale voordelen. Zo kunt u zo snel mogelijk beginnen met besparen!

Kortom: zonnepanelen voorzien in een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor energie. Dankzij de aanzienlijke besparing op uw energierekening en de interessante subsidies en fiscale voordelen kunt u de aanschafkosten van de PV-panelen snel terugverdienen. Scholtes kan zonnepanelen installeren in en om het Westland: Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, De Lier Delft, Monster en Naaldwijk.

Maak afspraakTop