elektra-hoofd

Betrouwbare elektricien in Monster, Den Haag, Delft, Rijswijk e.o.

Door de toename van het aantal elektrische apparaten in huis is het belangrijk dat uw elektra goed en veilig is aangelegd. Scholtes is gespecialiseerd in het trekken van bedrading, het aansluiten van stopcontacten en het aanleggen van verlichting. Twijfelt u over de veiligheid of wilt u uw oude stoppen laten vervangen? Neem dan gerust contact met ons op. Als ervaren elektricien komen wij graag bij u langs als u woont in ons werkgebied: Monster, Den Haag, Delft, Naaldwijk, Rijswijk, De Lier, Kwintsheul, 's Gravenzande en Rotterdam.

Elektricien pur sang

Onze elektriciens bezitten vakdiploma's en hebben veel ervaring, zodat u de aanleg van elektra met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. Bovendien werken wij volgens de laatste veiligheidseisen. Heeft u juist last van kortsluiting of storing? Onze elektra-specialisten verhelpen problemen met uw elektriciteit snel en deskundig.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor het trekken van bedrading, het aansluiten van stopcontacten en schakelaars en het aanleggen van verlichting. Als vakkundig elektricien helpen wij u graag in de regio Monster, Den Haag, Delft, Naaldwijk, Rijswijk, De Lier, Kwintsheul, 's Gravenzande en Rotterdam.

Maak afspraak


Top