ventilatie-hoofd

Mechanische ventilatie in Monster, Den Haag, Delft, Rijswijk e.o.

Ventilatie is erg belangrijk voor een gezond klimaat in huis. Door de goede isolatie in nieuwe huizen wordt er vaak te weinig geventileerd, het is daarom zaak tijdig een goed ventilatiesysteem aan te laten leggen. Met mechanische ventilatie worden vocht- en schimmelplekken worden voorkomen en krijgen bacteriën geen kans. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw situatie bij Scholtes. Wij verzorgen de installatie voornamelijk in het Westland, zoals Monster, Den Haag, Rijswijk, Naaldwijk, Delft, Kwintsheul, de Lier, 's Gravenzande tot aan Rotterdam.

Gezond klimaat met ventilatie

Mechanische ventilatie zorgt voor een constante luchtafvoer door het hele huis. Door middel van een standenschakelaar kunt u instellen hoeveel lucht er afgezogen moet worden. Schone lucht wordt aangevoerd door ventilatieroosters of openstaande (klep)ramen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een gezond klimaat in huis, mits het ventilatiesysteem goed is aangelegd door een vakkundig installateur.  

Onderhoud en reiniging

Voor een goede werking van uw mechanische ventilatie is het tevens belangrijk deze regelmatig te laten onderhouden. Tijdens de onderhoudsbeurt controleren wij de unit op een juiste werking en reinigen de installatie.

Wij geven u graag advies welk ventilatiesysteem geschikt is voor uw situatie. Heeft u al mechanische ventilatie en wilt u deze laten schoonmaken of controleren? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Als deskundig installateur zijn wij werkzaam in Monster, Den Haag, Rijswijk, Naaldwijk, Delft, Kwintsheul, de Lier, 's Gravenzande tot aan Rotterdam.

Maak afspraak


Lees meer over ventilatie

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top