loodgieter-hoofd

Deskundige loodgieter in Monster, Delft, Rijswijk, Den Haag e.o.

Scholtes uit Monster is uw deskundige loodgieter in het Westland tot aan Rotterdam. Van het vervangen en aanleggen van leidingen en riolering tot het verhelpen van verstoppingen en lekkages: wij zijn uw professionele partner voor al uw loodgieterswerk. Er wordt gebruik gemaakt van de beste producten en er wordt 100% vakmanschap geleverd door al onze loodgieters. Wij zijn werkzaam in de regio Monster, Den Haag, Rijswijk, Delft, Naadwijk, Kwintsheul, De Lier, 's Gravenzande tot aan Rotterdam.

Leidingen aanleggen

Heeft u plannen om uw badkamer te verbouwen en moeten de leidingen aangepast worden? Schakel dan Scholtes in voor het vervangen en aanleggen van gas- en waterleidingen. U kunt bij ons rekenen op een optimale veiligheid van het leidingwerk en zorgen uiteraard voor een nette installatie en uitstekende werking.

Hulp bij verstoppingen en lekkages

Een verstopping of lekkage brengt vaak veel ongemak met zich mee. Neem daarom direct contact op met Scholtes via telefoonnummer 0174-213451. Onze loodgieters hebben veel ervaring en beschikken over de juiste gereedschappen en materialen om de riolering te ontstoppen of de lekkage te verhelpen.

Kortom, voor het aanleggen van gas- en waterleidingen, het ontstoppen van riolering of het stoppen van een lekkage zijn wij de juiste partner voor u. Onze bekwame en ervaren loodgieters helpen u graag in de omgeving van Monster, Den Haag, Rijswijk, Delft, Naadwijk, Kwintsheul, De Lier, 's Gravenzande tot aan Rotterdam.

Maak een afspraak


Lees meer over loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top