loodgieterontstoppen-1

Uw loodgieter voor riool ontstoppen

Van het riool wordt dagelijks veel gebruik van gemaakt. Zo kan het gebeuren dat uw afvoeren en riolering verstopt raken. Dit kan veel ongemak veroorzaken, zoals vieze luchtjes en water dat in de gootsteen blijft staan. Soms kunt u de verstopping zelf verhelpen. Mocht dit niet lukken, schakel dan onze deskundige loodgieter in voor het ontstoppen van uw riool. Wij beschikken over de juiste materialen en technieken, zodat het probleem snel verholpen is.

Verstopte wastafel of gootsteen

Wij begrijpen als geen ander dat een verstopte gootsteen of wastafel veel stankoverlast en ongemak met zich meebrengt. Daarom zorgen wij altijd voor een effectieve en snelle ontstopping. Wij maken gebruik van de modernste technieken, zoals het doorspuiten van leidingen door middel van een hogedrukreiniger, waardoor hak- en breekwerk vaak niet nodig is.

Wc verstopt

Stank, toiletpapier dat blijft liggen en water dat omhoog komt: de kenmerken van een verstopte wc. Chemische ontstoppers kunnen schade veroorzaken aan het leidingnet, u kunt daarom het beste een deskundige loodgieter inzetten om het probleem te verhelpen.

Kortom, neem voor het ontstoppen van uw wastafel, gootsteen of wc contact op met onze ervaren loodgieter. Wij zorgen voor een doeltreffende oplossing.

Neem contact op
Er zijn geen resultaten gevonden.


Top