MAGNUM_verwarming-hoofd

Magnum verwarming

Magnum levert hoogwaardige, duurzame en energiezuinige elektrische verwarmingssystemen en vloerverwarming. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte is elektrische vloerverwarming niet alleen comfortabel, meer wordt ook een zeer egale warmtespreiding gecreëerd.

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte van de vloer tot het plafond. Van een 'koude trek' is er geen sprake meer. Het ontbreken van radiatoren aan de wand biedt een optimale vrijheid in de inrichting van het interieur. Voor ieder type vloer heeft MAGNUM het juiste vloerverwarmingssysteem voorhanden.

Wandverwarming

Heeft u een werkkamer of hobbyruimte waar slechts op bepaalde momenten gebruik van wordt gemaakt? Dan zijn de ultraplatte verwarmingspanelen van MAGNUM de ideale oplossing. Dit systeem produceert naast stralingswarmte ook convectiewarmte. De combinatie van warme lucht en infrarode warmtegeloven zorgt in een zeer korte tijd voor een optimaal warmtecomfort.

Plafondverwarming

Net als wandverwarming, is ook plafondverwarming geschikt voor het snel verwarmen van ruimtes met een lage bezettingsgraad. De plafondstralers verwarmen alles en iedereen binnen het stralingsbereik, zoals de zon ook de aarde verwarmt.

Spiegelverwarming

Na het douchen altijd een beslagen spiegel? Dat is definitief verleden tijd met MAGNUM spiegelverwarming. Het zelfklevende verwarmingfolie-element kan rechtstreeks aan de achterzijde van de spiegel worden aangebracht. Het vermogen realiseert een snelle opwarmtijd van ca. 5 à 8 minuten. In die korte tijd wordt de spiegel al op een temperatuur van ca. 40°C gebracht en wordt condensvorming voorkomen. Uiteraard is de spiegelverwarming kindvriendelijk en absoluut veilig bij aanraking. Aansluiting direct op het lichtnet, via de verlichtingsschakelaar in de badkamer, voorkomt onnodige verspilling van energie.

Neem contact op 


Top