cv-ketels-hoofd

Cv-ketel kopen met installatie

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel? Scholtes Klimaattechniek kan u uitstekend adviseren. Wij leveren diverse merken cv-ketels, zoals AWB, Atag, Remeha en Nefit. Al deze verwarmingsketels kunt u vergelijken in onze cv-vergelijker. Ook voor een bijpassende thermostaat en voor de cv-ketel installatie kunt u bij ons terecht. Onze erkende installateurs werken in Delft, Rotterdam, Rijswijk, Monster, Naaldwijk en omstreken.

Waarom een nieuwe cv-ketel kopen?

Een nieuwe cv-ketel kan veel comfort en financieel voordeel opleveren. Zeker wanneer u de cv-ketel combineert met een zonneboiler, warmtepomp of zonnepanelen is een flinke besparing op uw energierekening mogelijk, zonder in te leveren op warmte en warm water!

Cv-ketel vergelijker

In onze cv-vergelijker kunt u eenvoudig bekijken welke verwarmingsketel geschikt is voor uw persoonlijke situatie. Uw wensen op het gebied van warm water, de grootte, isolatie en temperatuur van uw woning en de samenstelling van uw huishouden worden allemaal meegenomen in de selectie.

Installatie en onderhoud

Scholtes Klimaattechniek levert diverse merken cv-ketels, zoals AWB, Atag, Remeha en Nefit. Als u een ketel gekocht heeft, kunt u deze door ons laten installeren. Onze erkende installateurs hebben jarenlange ervaring met de installatie van cv-ketels. Een veilige, efficiënte werking is dan ook gegarandeerd.

Als u een nieuwe cv-ketel wilt kopen is Scholtes uw professionele partner. Onze cv-vergelijker helpt u kiezen. Allemaal vanuit uw luie stoel. Laat de ketel thuisbezorgen of haal hem zelf af in Monster. Voor advies of een vrijblijvende offerte voor de installatie kunt u contact opnemen. Wij sluiten uw ketel aan in de regio Monster, Rijswijk, Den Haag, Naaldwijk, Rotterdam, ’s Gravenzande, De Lier en Kwintsheul.

Maak een afspraak


Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top