verwarming-hoofd

Installateur voor de aanleg van centrale verwarming

Voor het hele jaar rond een comfortabele temperatuur in huis kan Scholtes Klimaattechniek uw woning voorzien van centrale verwarming. Wij vervangen uw verouderde verwarming voor een moderne cv-ketel en radiatoren. Ook vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden. Onze installateurs zijn werkzaam in de omgeving van Delft, Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Monster en Naaldwijk.

Cv-ketel installatie

De keuze voor een geschikte cv-ketel hangt af van uw warmwaterwensen, de oppervlakte, isolatie en temperatuur van uw woning en de omgevingstemperatuur. Bent u zich aan het oriënteren op centrale verwarming? Begin dan eens met het invullen van onze cv-vergelijker. Scholtes levert de cv-ketel van uw keuze en kan tevens de installatie van de ketel verzorgen.

Radiatoren in alle soorten en maten

Tegenwoordig zijn radiatoren niet alleen functioneel, maar ook fraai om te zien. Kies voor een praktische plintradiator in de keuken, een stijlvolle designradiator in de badkamer, of een retromoderne ledenradiator in de hal. Nieuwe radiatoren hebben een uitstekende warmteafgifte, zodat iedere ruimte snel aangenaam warm is.

Vloerverwarming: efficiënt en comfortabel

Voor nog meer luxe en comfort kan Scholtes vloerverwarming bij u installeren. Vloerverwarming is een efficiënte en comfortabele manier van verwarmen, vanwege de gelijkmatige spreiding van de warmte. Zeker in combinatie met de speciale thermostaat die we kunnen installeren, maakt u optimaal gebruik van de energie.

Als u uw oude verwarmingsinstallatie wilt vervangen voor nieuwe centrale verwarming, dan kunt u contact opnemen met Scholtes Klimaattechniek. Wij installeren alles: van cv-ketel tot radiatoren. Ook voor vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Onze vakkundige installateurs staan voor u klaar in Delft, Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Monster, 's Gravenzande, De Lier en Naaldwijk.

Maak afspraak

naast-verwarming


Top