verwarming-vloerverwarming

Aanleg vloerverwarming in Monster, Delft, Den Haag, Rijswijk en omstreken

Wilt u ook genieten van een comfortabel warme vloer? Scholtes Klimaattechniek installeert vloerverwarming in heel Westland en omstreken. Deze manier van verwarmen is effeciënt, comfortabel en uitstekend te combineren met vloertegels, natuursteen en zelfs houten vloeren. Onze installateurs kunnen de vloerverwarming aansluiten op uw eigen cv-ketel. Wij werken in Delft, Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Monster en Naaldwijk.

Vloerverwarming: een ideale manier van verwarmen

Vloerverwarming is niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig. De warmte die de vloer afgeeft wordt optimaal verspreid over de ruimte, en de speciale thermostaat zorgt ervoor dat de ruimte zo efficiënt mogelijk verwarmd wordt. U kunt op die manier tot wel 20% energie besparen ten opzichte van gewone radiatoren!

Vloerverwarming installatie

Scholtes Klimaattechniek werkt met diverse vloerverwarmingssystemen, zodat er altijd een passende oplossing is voor iedere ruimte in huis. In de badkamer of woonkamer kan vloerverwarming goed gecombineerd worden met een tegelvloer, maar het is tegenwoordig ook prima mogelijk om vloerverwarming te combineren met een laminaatvloer of houten parketvloer.

Heeft u advies nodig over vloerverwarming of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Scholtes Klimaattechniek. Onze vakkundige installateurs werken in Monster, Delft, Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Naaldwijk en omstreken.

Maak afspraak


Lees meer over vloerverwarming

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top